DİYARBAKIR / SUR - Zorova Mezrası ilkokulu

May

Bahsedilen dilekçeyi sayfanın en üstünde bulunan "Dilekçe Örneği" yazan sekmeyi tıklayarak bulabilirsiniz.

May

Sınav Dilekçesi vermek için son tarih güncellenmiştir.

May

İlkokul ve ortaokul öğrencilerimizin 2020-2021 eğitim öğretim yılı ikinci dönem derslerinin ölçme ve değerlendirme işlemleri salgın tedbirleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yeniden düzenlenmiştir.

May

Pandemi sürecinde öğrencilerimizin derslerinden arda kalan zamanlarını hem eğlenerek hem de öğrenerek geçirmeleri için hazırlanmış içeriklere aşağıdaki linke tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Nis

Uzaktan eğitim sürecinde öğrencilere ek kaynaklarla destek olmak amacıyla 4. sınıflara yönelik hazırlanan çalışma fasiküllerine aşağıdaki bağlantı adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Nis