DİYARBAKIR / SUR - Zorova Mezrası ilkokulu

"OKULUMUZA GELİRKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER!"

Okulumuza Covid-19 salgını tedbirleri kapsamında maskesiz girişler yasaktır. Lütfen en önce kendi sağlığınız için okulumuza maske ile geliniz.

Okulumuza gelince maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet ediniz ve görevli öğretmenlerimiz tarafından yapılan/yapılacak her türlü uyarıyı dikkate alınız.

Okulumuza gelince mümkün olduğunca yüzeylere temas etmeyiniz ve işinizi hızlı bir şekilde bitirip okulumuzdan ayrılınız.

Öğrenciler hakkında görüş alışverişini mümkün olduğunca öğretmenlerimizi telefonla arayarak yapmaya çalışınız.

Öğrencilerimizi okulda öğretmenlerimizin uyarılarına dikkate almaları ve maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmeleri konusunda bilgilendirelim.

Öğrencilerimizi okula göndermeden önce kahvaltı yaptıklarından emin olalım.

Öğrencilerimizin kıyafet ve kişisel temizliğine dikkat edelim.

Öğrencilerimizde ya da ailesinden birinde ishal, kusma, öksürük gibi Covid-19 belirtileri olan öğrencilerimizi vakit kaybetmeden en yakın sağlık kuruluşuna götürünüz ve durumları hakkında okul idaresini bilgilendiriniz.

Yayın: 13.04.2021 - Güncelleme: 13.04.2021 18:10 - Görüntülenme: 219