DİYARBAKIR / SUR - Zorova Mezrası ilkokulu

May

02.06.2021 Çarşamba günü dilekçeleri teslim etmek için son gündür. Tekrar önemle duyrulur.

May

Diyarbakır'ın Fethi'nin 1382. yılı münasebetiyle oluşturulan hatıra ormanına okulumuz adına bizde katıldık.

May

Salgın sürecinde evlerde en büyük sınavı annelerimiz verdi. Biz de onlara kulak verdik. Bir gün, bir hafta yetmez, anneler bir ömür baş tacımız.

May

Sayın velilerimiz uzaktan eğitimde çocuklarımızın dijital ortamlarda geçirdiği vakit artmıştır. Öğrencilerimizin vakitlerini geçirdiği dijital ortamlarda güvenliğini sağlamak için belirtilen hususlara dikkat etmeniz önem arz etmektedir. Belirtilen hususlara dikkat etmenizi sizlerden rica ederiz.

Nis

Okulumuz adına resmi sitemizde yayınladığımız sosyal medya hesapları dışında herhangi bir sosyal medya hesabımız YOKTUR.

Hesaplarımıza menü çubuğunda bulunan "Sosyal Medya Hesaplarımız" sekmesinden ya da aşağıdaki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz.

meb https://www.meb.gov.tr/meb_iys_dosyalar/2020_08/24093214_Veli.pdf