DİYARBAKIR / SUR - Zorova Mezrası ilkokulu

4123132038
ZOROVA İLKOKULU DİYARBAKIR
Vizyon
Türk Milli Eğitiminin amaçları doğrultusunda; •Vatanına, milletine, bayrağına, milli ve manevi değerlerine bağlı, ailesine ve Türk Milleti´ne yararlı nesiller, •Çağdaş, •Bilim ve teknolojinin farkında olan, yeniliklere açık, •Öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, •Nitelikli, sorumluluk bilinci olan, •Değerlerini yaşayan ve yaşatan, •Hoşgörü sahibi, •Olaylara geniş bir açıdan bakabilen, •Özgüveni gelişmiş, sosyal ve kültürel faaliyetlere katılımcı, •Demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir.
Misyon
Öğrencilerimizi Atatürk İlke ve İnkılâplarına bağlı, Türk Milleti´nin milli, ahlâki, insani, manevi, kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; •Ailesini, vatanını, milletini seven ve daima yüceltmeye çalışan; •İnsan haklarına saygılı, demokratik, laik ve sosyal bir hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti´ne karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getirmiş yurttaşlar yetiştirmek, •Kazanımları gerçek hayatla ilişkilendirerek, öğrenciyi araştırmaya ve öğrenmeye sevk etmek.
SOBA
KARAYOLU
Servis Bilgisi
Köye ulaşımda yol sıkıntısı yoktur. Öğretmenler kendi araçlarıyla ulaşım sağlamaktadır.
ZOROVA MEZRASI İLKOKULU